Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela min extas


Skifta ett landskap
lägg till vid min kust
känn hur jag växer
salutera min lust

Nu mullrar kanoner
nu blixtrar min själ
bli min för evigt
finn inga fel

Dra fram ur djupet
en båge av glas
bli min för evigt
och dela min extas.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP