Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du frågar varför jag ler hela tiden

Det är inte svårt att

bygga en fasad

Det svåra är

att riva den




Fri vers av Cikoriarot
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-10 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där träffade du verkligen huvudet på spiken.

Stor livsvisdom förmedlas genom dina ord.
2012-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot