Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många känslor kring tankar......


Tankar



Bruket av tankar
varken sållar
eller sprider

de kan fånga
och förta
det bästa

också gjuta
förakt
skam och skuld

en tendens att fastna
i känslans träsk

där inget utrymme finns kvar
lämnar heller inga spår
att välja bort.....

tankar som väcks!

blir till klara färger och en
lust att fånga upp....
sprider rosor på kinder

tanken rycks med i snabba
reflektioner i möjligheten
att finna svar?

de mörka tankarna
har valt en annan väg

om än i stunden.





Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-10 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint!!!!!

Gillas!

Bokmärks
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg