Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mitt hjärta


Släpp mitt hjärta
plana ut alla veck
res mig upp sakta
sudda bort alla streck.

Släpp mitt hjärta
läk mina sår
lämna mig stadig
och hel när du går.





Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-10 20:10



Bookmark and Share


  aol
starkt tränger skriften hjärtat
2013-05-01

  anita VIP
Super bra dikt och bra skriven.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP