Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salatown




Salatown växer i märgen men förändrar aldrig färgen

Åh kommer du ihåg när vi slängdes oss ut för klippans slut
En helt vanlig blå sommar dag i våran lilla stad.
På 30 talet ägdes du av knastrande pistoler gjorda av maffian.
Idag är du fylld av vanliga små stads tuggare.

Åh Salatown växer i märgen men förändrar aldrig färgen.

Jag kom, jag gick, jag sprang igenom dina mörka skogar
Ut på dina tomma nakna gator.
Men jag är inte kvar hos dig
jag kan inte längre känna den bakfyllans ångest
en söndag morgon hos någon främmande figur.

Åh Salatown du växer i märgen men förändrar aldrig färgen.

Åh Salatown ditt brons fanns aldrig där men dina vita broar leder alltid till nya äventyr.
Åh Salatown vad skulle du vara utan dom liv som bröt ut ditt silver.
Åh Salatown ditt guld som aldrig fanns men som ändå finns i alla hus
Och sitter på dina uteställen, alla människor är ditt bärande guld.
Sala jag drar men Salatown du finns ju alltid kvar.
Salatown växer i märgen men förändrar aldrig nej aldrig färgen




Fri vers av JesperutanH
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig hyllning....du målar upp bilder i en rytm med orden som gör att det känns som om jag är hemma där.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH