Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva igen




Du målade dit mina ögon

och jag började se

hur vacker en solnedgång kan vara

 

Du målade dit mina öron

och återigen hörde jag sången

från fåglar som varit helt stumma

 

Du målade dit min näsa

och genast smekte en doft av syren

mitt tidigare så svaga sinne

 

Du målade dit min längtan

att inte bara vakna

utan även att vilja gå upp

 

Du målade slutligen dit mina läppar

som nu kan kyssa dig ömt

jag är ditt konstverk

 

du är min konstnärinna

 

(e-04




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 12:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbart
vackert
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina ord.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson