Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens tid

 

 

Där dagens mödor slutar

och natten sent tar vid

mitt huvud trött jag lutar

vilar från min strid

 

Orden tynar bakom munnen

byts till andetag som söver

kampen den är vunnen

när klockors tid är över

 

Bortom alla hårda ord

hårda viljor hårda tag

sluts två ögon på vår jord

för att orka nästa dag

 

Tunga bördor byts till blott ett minne

fjäderlätt man förs till fridens bo

sömnens tid är inne

nu nalkas lugn och ro

 

(e-04




Bunden vers (Rim) av Christian Eriksson
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-11 00:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i sömnbladen skrives
dagens vandringar
blad är
mycket vackra

hela trädets skönhet andas i blad
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fina, lugna ord. Skön att läsa.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson