Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesfrid



bara om natten...

 

under

stjärnhimmel

 

efter

solnedgång

 

då dystra skuggor

drygas ut

med stilla mörker

 

efter

en utandning

 

pulsen justeras

 

oken gapar

tomma

 

en rogivande syn

 

lyssnar

på tystnaden

njuter

 

...lever jag

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 00:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att lyssna på tystnaden...rogivande.
2012-07-15

  Lena Själsöga Keijser
din penna andas
mycket vackert
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson