Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stefan Löfvén



Lugn och trygg är han
Löfvén

En riktig sosse!

Vet vad han
pratar
om

gillar det
han

pratar om.

Löfvén
har en inneboende styrka

vet
riktningen

rättvisa
solidaritet
jämlikhet

är hans väg

Det känns
tryggt

för
mig




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 09:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja Stefan Löfven är grymt bra, han har fått det att börja vända åt rätt håll, äntligen!
2012-05-14

  ULJO
Socialdemokraterna är på banan igen tack vare denna man. Underbart.
2012-05-12

  Johan Bergstjärna VIP
Jag tycker också att han gör ett bra intryck... han har en lugn pondus.
2012-05-11

  Anders Nordlander VIP
Men det kommer vi ju inte att få, Reinfeldt mfl. håller inte det måttet, HELLER!
2012-05-11

  erkki
För mig också. Vi behöver en bra opposition.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP