Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter begravningen




Utan att bli för gravallvarlig

Ja då ligger jag här

i kistan under det fina blå täcket

Jag har gjort upp med livet

som var så jobbigt på slutet

Nu är det lugnt och skönt

Ni mina vänner

var inte oroliga

vi ses hos mig senare

Men lev så länge ni kan

och lev fullt ut

var lyckliga i nuet.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP