Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till att beskriva min längtan igen...


Lusten av oss

Skölj över oss våra lustar i natt och vi ska bli.
Slut ögonen och våra kroppar ska ha tillåtelse att vara.

Våra sinnen ska känna virila krafters viljor
som får blodet att sjuda.

Låt oss bli omtumlad i berusningen när våra kroppar
tillsammans ska.

Vi dansar för en eldsprutande natt du och jag,
En dans av vågor som sköljer mot varandra

Uppfångar, smaker som ger.
Fuktigheter, omger i ångor som har.

Märkbar är våra djuriska ursprung då vi ser
djupt in,
driver in och håller andan
till syrebrist och förlorar oss i sanslös trance…..

Låt tidlös njutning skölja över oss i natt…..


(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 554 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-01-31 22:40



Bookmark and Share


  Tobias Hedlund
Med en annan uppställning av din text…
några småsmå ändringar och en slopad rad
ser du något nytt? :)

*skissar*
över oss
våra lustar i natt
vi ska bli

slutna ögon

våra kroppars
tillåtelse
att vara

våra sinnen

känner kraft
virila viljor
blodpulserande

omtumlade
i berusningen
när våra kroppar

tillsammans

dansar en eldsprutande natt
du och jag
är en dans av vågor
mot varandra

uppfångar, smaker
ger
fuktigheter, omger
i ångor


märkbara är våra
djuriska ursprung
då vi ser
djupt in
driver in
och håller
andan

till syrebrist


Låt tidlös njutning skölja över oss i natt…
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa