Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en ovanlig fre-dag eller vilken dag som helst, vanlig - absolut beröringsfri




nej, det räcker inte
jag känner du vill väl, uppskattar det

molnen kommer och går, solen försöker sig på
trakasserier

just idag


kapslarna, i mitt huvud
de med trauman
gillar inte solen idag

de gillar molnen grå


ja, det kanske räcker så
men du vill ha något mer, en hel
person
inte flera

inte en kameleont som gått i pension
för att kamoufleringen inte längre fungerar

hon trivs inte längre med att byta färg efter omgivningen
hon har lagt av


persiennerna åker upp och ner
de är kapslarnas filter

men jag får springa fram och tillbaka
upp och ner kastar mig ur soffan
slänger mig ner

vilar de där minuterna emellan
om man vill välja att kalla vila, frusterat kliande
på såren

som aldrig läker

inte ens med b-vitamin

inte ens med morfin


kanske,

med beröring


men det finns ju ej

nej, det finns ju ej













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-11 18:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör
2012-05-12

    ej medlem längre
Prova rosenterapi! Det är visst beröring...
2012-05-11

    ej medlem längre
E text som berör...som alltid du gör.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP