Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I maid my own



jag har sett och känt igen en människas blick när hon vet hon ska dra sig tillbaka som en gammal indian som vet när dagarna är slut

de ligger på ett ställe de valt ut i flera dagar och dör

fridsamhet












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-11 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och vemodsfyllt.
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP