Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens bris



Bakom lyckta dörrar

i djupa valv

innanför ramen

bland oupptäckta stammar

kan triumfen bli ett faktum;

du och jag

och stillhetens bris.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP