Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan väg



Jag drömde om hårda snöbollar som flög mot mig.

En kom nästan fram och svängde tyst.

Jag ville se dem igen

men de försvann.


Jag har gått vidare.

Åt andra hållet.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrka och livsinsikt....
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP