Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter kraschen..


Åt rätt håll



Det går bra nu.

Jag är nästan som vanligt

mig själv

fastän förändrad


ljusblå prickar tänds ibland

nära gränsen

Jag ska ta det lugnt...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP