Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningen


Berusad
av fingertoppar
kittlande
mot min hud

ikväll
smakar jag gärna
dina läppars
sällsamma glöd

tills gryningen
väcker mig
varm och skön.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berusande, smakande, sökande och vackert glödande lyrik som andas av närhet och av den tillfredsställelse som man känner när man vaknar till en välkomnande gryning efter att ha blivit smekt av kittlande fingertoppar. Den här dikten beskriver på ett mycket bra och sinnligt sätt upplevelsen av att möta någons läppar och känna hur blodet pulserar när livslusten stiger och man blir helt omsluten av det varma. Det är mjukt, stillsamt, fyllt av en djupt känd närvaro och fullkomligt levande, starkt och ljuvligt. Uppvaknandet i gryningen verkar också fullständigt underbart när spåren av det kärleksfulla mötet finns kvar och avspeglar sig som ett lätt och knappt märkbart leende på ens läppar. Det här är en dikt som helt och hållet tycks vila i känslan. Efter den starka berusningen infinner sig en tidig morgon då solen varsamt bryter in, allt helt plötsligt faller på plats och världen bara verkar stå stilla.
2012-05-12

    ej medlem längre
Underbar!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP