Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt och knyt sovsäcken runt er så kommer Johnny Blund - man vet aldrig vad han försöker med. Go




oj vad tiden går och går
samtal med idioter ger ingenting
idioter finns det många

ibland är jag en av dem


nu ska jag sova gott på alldeles för många extratabletter, men får ej baksmälla som med sprit...Smart! tycker jag













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-12 00:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tillsammans med sädesärlor!
kom jag att färdas hem. nobody is perfect
ler*
2012-05-12

    ej medlem längre
Du får säga som Fröding ,"en dåre är jag vorden,en dåre i bland dårar".
2012-05-12

  thyra
Absolut smart :) Godnatt! :)
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP