Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det inget annat än morfin som hjälper mot nästäppa?





råkade bara röka lite för mycket och fick genast bestraffning
i form av dikesgrävning i mina näsborrar konstant genom natten
med tussar och duschar av nässpray och nässkölj till det yttersta
gav upp













Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-12 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jodå, kärleken!
2012-05-12

    ej medlem längre
Jobbigt hörru! Jag blir väldigt torr i min näsa,tar en halvtimme om morgnarna innan den känns ren.Tror inte moffe hjälper,kanske behöver du mera kärlek,som resten av alla människor här på Tellus.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP