Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är stark, jag är stark, jag är stark...


kristid



Jag får inte falla
det är inte tillåtet
Jag vill
Jag får inte
inte nu
Jag måste finna vägar
Jag måste vara den starka
Jag måste orka bära de som förlitar sig på mig
de som är beroende
de som faller
djupare
hårdare
än jag
Jag måste bära det onda
ihop med min egen bedrövelse
som jag får stuva åt sidan
det bara är så
att jag är inte viktigast
Nu gäller att samla all fokus
för att vara ett berg
en klippa
en livbåt
som inte får rämna
Jag måste
lämna det som är mitt
för en tid
om det går
om det bara går
det måste gå
måste
måste
tvunget




Fri vers av Bellissima
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-23 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima