Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommarkänsla

 

 

jordmoder bringar grönskande slätter


i dalgångar leker hummelbarnen


solfingrar smeker bladen som väntar


vill vigas med midsommarblomster


hör du surret och vindens viskningar


svansångerna om evig kärlek


en härlighetens tid bär sommarord


på tungan smälter smultronnektar

nytt liv har getts till allt som spirar


välkommen porlande vårbäckar


välkommen sommarängar


välkommen tillbaka

 

(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-12 17:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
en väldigt varm och levande känsla i dina fina ord här
2012-05-18

  Lena Själsöga Keijser
dina ord blommar ur ditt hjärta
2012-05-13

  marie-helene
Vacker text som blir så levande när jag läser den..
2012-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar dina ord. Har längtat efter värmen.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson