Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sandslottet

1

Själen

Är en egen enhet

Som ett cirrusmoln

I ständig förändring

Det finns de som förnekar

Dess existens



Som om seglaren

Skulle förneka

Vinden



sandslottet

är detta livet


vågen

som sköljer bort det

det eviga




2

Du sa:

Jag drömde att kaba låg här

Och pekade ut över sundet

Det var den kvällen

Vi körde ut från Köpenhamn

För sent

Och för nära varandra

Så nära

Att vi kunde känna iblis

andedräkt

Men Gud vet

våra avsikter

och målet

för färden


3

Du svävade

just

Mellan liv och död

Men den bokade tiden

för däckbyte

Är viktig


Illusionen

Av att vi har kontrollen

Över ödet



Under tystnad

Kör jag rullstolen

Till avdelningen

Känslan

Av att inte nå fram

Har aldrig varit större









Fri vers av Ali D VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 18:43



Bookmark and Share


  träsnidaren
Håller med, en tänkvärd, poetisk och mycket berörande text!
2012-05-12

  Lynx63 VIP
Berör djupt TACK.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP