Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag orkar stå upp


för att





Jag bär dig på mina axlar.

För alltid.








Fri vers av Pirjo VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2012-05-12 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP