Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren eufori


Ljuv anemon

Glittrande hav

Älskande ton

Vilande krav


Ögonens glans

Perfekt harmoni

Kroppars balans

Ren eufori.






Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP