Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergrepp

Framför tv en kväll
ett program
om unga tjejer
deras utsatthet!

Intet ont anande
dök det upp i mitt minne
det som hände för länge sen´
det som förvarats i tystnad!

Jag var 17 år igen,
mannen jag träffat
fikade på stan´drack lite vin
den mörka bakgården!

Uppklämd mot väggen
skräcken, blodet, hårrufset
han gav mig 20 kr
ropade fram en taxi!

Såg mig i spegeln,
märkliga tankar
"var jag vuxen nu?"
kall, avstängd.

Ingen fick veta, tystnaden
skammen, självföraktet
blev mina följeslagare,
det fanns inga ord för det som hänt!




Fri vers av twinwin
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-12 22:38



Bookmark and Share


  mickech
Det är avskyvärt!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

twinwin