Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår av ett gammalt minne, ett övergrepp, som dyker upp i olika schatteringar.


Tror du mig?

Tror du mig
om jag säger nej?

Hör du mig
när jag säger nej?

Bryr du om mig
som säger nej?

Nej, du trodde mig inte
du hörde mig inte
du brydde dig inte om mig!

Du tänkte bara på dig själv!

Såren finns där än!




Fri vers (Fri form) av twinwin
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-11-24 23:16



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Alla sår kan läka, - men
det tar tid. Krya på dej!

Hälsn. Marianne
2012-11-25

  ULJO
Stark text som berör
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

twinwin