Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag?

Jag undrar ibland var jag hör hemma,
saknar känslan av tillhörighet.

Dagar av tystnad och grå ensamhet,
försvinner jag, tappar bort mig!

Var är jag då?

Svävar i tystnaden, ser in i intet
tystnar i tomheten, stillnar!

Hur stilla kan jag vara? Hur tomt kan det bli?
Utan att försvinna, utan att dö?

Var finns tillhörigheten?

Var finns jag, då du är borta?
Var hör jag hemma utan dig?

Ropa på mig, säg mitt namn!
Rör vid mig, väck mig, andas min själ!

Låt mig komma hem!




Fri vers (Fri form) av twinwin
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twinwin