Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din rädsla

Mamma!

Jag kan än idag

känna din rädsla

din avund, din skam,

dina egna besvikelser

då jag började spira

i min unga kvinnlighet!

Då det bara var glädje,

nyfikenhet och kamratskap

i mötet med unga pojkar

med kompisgänget!

Du hindrade, förnedrade, förbjöd.

Det lustfyllda blev skamfyllt.

Den barnsliga lyckan blev förmörkad.

Att känna kärlek spira och våga den

blev den stig jag fick vandra på.





Fri vers av twinwin
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-05-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twinwin