Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågade inte

Jag tror du såg mig

när jag gick förbi

du såg mig!

Jag tror du hörde mig

då jag sa hej

du hörde mig!

Du trängde in i mina ådror

i mitt innanför

du värmde min själ!

Jag vågade inte svara...!




Fri vers av twinwin
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-18 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twinwin