Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gjort tårarna till ord




att finnas
finna

utan den där välbekanta känslan oss emellan


jag söker
snäckskal på stranden i natten i drömmen

vaknar


febersvettningar, hyperaktivitet samspråk

letar


letar, på golvet bakom skrivaren

översvämningen som hotar tanken uteblir



du sänder ofrankerat
brevet kommer inte fram

du hävdar sen att du fått det tillbaka
och ska sända det igen


jag tror dig, fast förstås förstår jag att du ljuger
du skriver aldrig avsändaradress

men jag låtsas att jag hoppas
bara inför dig

för fantasins skull



du min musa, jag har förlorat dig

söker, letar

bakom skrivaren
elsaker skall ej stå på golvet om det blir översvämning


väntar på floden
den kommer ej

jag har gjort tårarna till ord


när jag gråter
jag tårarna ordar












Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-13 09:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ledsamhetens vemod,
i stark text...
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP