Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
valkovuokot muistokirjassa


Hyvää Äitienpäivää

Valkovuokot ojanpenkereellä
ja ekaluokkalaisen ensimmäinen itsenäinen kevät,
pienen tutkimusmatkailijan kävelymatkat koulusta kotiin
sammakonkutua ihmetellen


Valkovuokot Tammisaaren Ramsholmenilla
kuin tuhansittain metsän ylioppilaita...
kevät ja rakastuminen
rutistunut valkovuokko takintaskussa...


Valkovuokot naapurin kukkapenkissä
pieni tervehdys etelämmästä,
lämmin tuulahdus kotikonnuilta

Valkovuokot Äitienpäivänä

lapsen poimimat vuokot vanhassa sinappilasissa
mummon luona
ruudullisella pöytäliinalla


Lämpimät halaukset Äideille !







Fri vers av Pirjo VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-13 13:01



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Äitienpäivä ...det är Morsdag,
I Finland firas det idag.
2012-05-13

    ej medlem längre
Mixi äitienpäivää on?
2012-05-13

  arja savela
Ihana tervehdys meille äideille!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP