Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerad dig.


Mörkrets klätterväxt

det är olidligt att se
hur en klätterväxt tar över
insidan av något man älskar så helt
det slår en aldrig att be
om hjälpen man önskar
men som inte finns
varken verktyg eller medel
mot det som slingrar sig från topp till tå
mot det som till sist kommer att skilja oss två
det finns bara en som förstår hur mörk denna skog är
och det är du
vilket gör oss ont
hur mycket sällskap du än ser
så kommer du endast känna ensamhet
inget mer




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-13 14:33



Bookmark and Share


  dubbelve
Den här träffar rakt in i hjärtat, gav mig rysningar. Applåd!
2012-05-13

  LenaJohansson VIP
berör..mkt väl diktat
2012-05-13

  Erik H.J Hultin
En träffande text som väver samman det vegitabilska med det mänskliga, B-R-A !
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling