Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One-Night-Stand, Nej Tack.

 


hann jag stjäla en kyss

blev livet berikat

fanns där tid nog att omfamna

föddes ett hopp

men vinner jag ej ditt hjärta

vore det ingenting värt


(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 470 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-13 15:04



Bookmark and Share


  john ekström
Mycket fint förklarat, precis min tanke med.
2012-06-06

  Veronika Forsberg
gud vad fint du skriver! (och jag har läst flera av dina texter)
jag har sparat dig som skrivarvän.. vet inte riktigt än vad det innebär men jag antar att det är nått bra :P
2012-06-06

  M.A.J.R
Denna strålar bara igenom
Bra där!
2012-05-19

  Lena Själsöga Keijser
meningsinnebörd skimrar vacker
2012-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej. Fint skrivet.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson