Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårsålda biljetter

flaskan vändes helt
vätskan till åldern kommen
det knäcker i den och det är stelt
det blir grus när det rullar som en
lavin av sten ner för paradgatan
för att stanna på en menad estrad för satan




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-13 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling