Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flisor


Du vässade din penna
och drog från våra spår
ett streck rakt igenom oss
över en tid som kallats vår

Du sa den var förverkad
något som du alltid känt
från början var ett misstag
du ångrat att det hänt

Du lärde aldrig känna
det verk du huggit ut
och hoppades att tvånget
skulle knäcka det till slut

Men det sa aldrig något
av betydelse och tro
nu går det runt i flisor
utan kraft att finna ro.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-13 17:32



Bookmark and Share


  Pernilla Stammler Jaliff
Bra text med bra flyt och rim! Applåd!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP