Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklar för dig


Jag luftar min natt för dig

Lever varje minut med dig

Jag vill inget annat än bli

Stjärnklar för dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-13 21:59



Bookmark and Share


  alvan
Njuter av dina ord... Vackert!
2012-05-21

  Tilda Settel
"Jag vill inget annat än bli stjärnklar för dig."
Kanske den vackraste mening jag läst. Wow!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP