Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den pianospelande katten (2)

Om Nalle puh

och hur han ramlade ner i en grop

eller hur det nu var

när han hittade en burk honung

igen

slumpen givetvis

för allting drivs framåt av slumpen


helt utan syfte

och mening


Nalle puh

kan inte heller spela piano

det finns inga i skogen

och även om det fanns



inser han sina begränsningar

så han nöjer sig med honungen

dumt eller ej

ligger inte på mig att avgöra


Katten då?

nja

han har nog också

svårt

att se meningen

med pianot


Med husse är det nog värre

vi får se






Fri vers av Ali D VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP