Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Vilseledda

För många händer,
För många hjärtan.
Jag räknar sekunder,
De tänker år.
Pulsen slocknar under stilettklacken.
Spriten häller mig full med krav.
Aska i mina andetag,
från elden i dina lungor.
Varma blickar vilseleder.
Min önskan är din lag.




Fri vers av Katharina BR
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-13 23:35



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Sanslöst vackert
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR