Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rysk roulett


inatt
ska vi två
spela
inatt
ska jag
fuska
inatt
ska jag
trycka av allt
inatt
ska min hjärna
få metall
inatt
ska vi två
förbli en




Fri vers av Flodhäst
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-02-01 08:27



Bookmark and Share


  raphaela
Suggestiv text som blir lätt hypnotisk med upprepningarna. Me like :-)
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Flodhäst