Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skenheligheten triumferar...


Mitt i rötan står vi stilla

gillar inte vardagen

dess galna diktatorer

regler

deprimerade poliser som inte hinner
fånga lagens arm

gillar inte krav

dess vridna stativ

paragrafer

korrupta politikers nota som inte gynnar
lagens långa arm




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 11:47



Bookmark and Share


  Nanna X
jo lite skön skenhelighet kan göra stor nytta i ett samhälle anfrätt av rättsröta..
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman