Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag ser på något ser något på mig

jag ser lekande barn
kom att tänka på en trollsländas situation
hur den verkligen måste fånga dagen
likt ett tomtebloss så sprakar det bort så fort i denna
flygvarelses korta tid i livet
om jag endast hade en dag
vad skulle jag då göra
förmodligen ingenting
jag har aldrig varit stresstålig
jag hade yrat omkring i arton timmar
för att sen komma på något
som ändå inte skulle hunnit slutföras
så jag behövde inte ens börja
stackars trollslända
du borde fått mer tid
jag skulle ge dig ett år
och ändå leva i frid
det fungerar inte så
i en annan värld
i en större galax så kanske någon ser på mig
som ett stackars tomtebloss
rättvisa skipas slända min vän
det är synd om oss
det finns bara nu det finns inget sen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 222 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-05-14 13:15



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Spegel effekt!
MK
2012-05-15

  Zachrisdotter
Så vackert smärtsamt verkligt!
2012-05-15

  Zachrisdotter
Så vackert smärtsamt verkligt!
2012-05-15

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2012-05-15

  LenaJohansson VIP
bra, men man gör vad man kan, iaf gör jag det oftast, ibland går det bara inte, då är det så. börja på nytt igen
2012-05-14

  dubbelve
Intressanta och välformulerade tankar!
2012-05-14

    ej medlem längre
Detta gillar jag skarpt.Samma här,man går och velar .........
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling