Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens krus


Du såg mig stå i regnet
som en mur runt om min kropp
du kunde ha hjälpt mig ut
du kunde ha gett mig hopp

För ingen vet var tårarna faller
ingen vet vad tankarna begär
jag har visst berörts av askan
från den som var mig kär

Det ögonblick som etsat
den linje jag nu följer
ligger säkert sammansvetsat
med de känslor som jag döljer.

Genom hjärtat kan jag finna
mig en glimt av livets ljus
och för alltid se det brinna
under evighetens krus.









Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-05-14 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP