Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens stjärnglans


Runt tankens yttersta
lindar jag din luft
jag samlar under natten
så lugnt
så långt
är det till morgonen
när vi åter ser oss

När du rör dig
känner jag din kraft i mig
när du vänder dig
beströr jag dig med nattens stjärnglans
när du pratar i sömnen
lyssnar universum.








Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-14 20:58



Bookmark and Share


  alvan
Underbara rader, du har ett språk som tilltalar mitt sinne!
2012-05-21

    ej medlem längre
Jag njuter av dina ord. Du skriver och berör.
2012-05-17

  Jana
Vackert, vilksamt. Men ändå väcks en stilla undran om det bara är i natten det händer.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP