Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förorenat hav

 

 

 

 

Jag erkänner: jag är ingen poet.

Min enkelhet; mitt primitiva, ofullständiga, naiva,
absurt omogna jag säger:
att Strindberg kallade mig diktare,
och att jag var nöjd med det.

När jag ändå håller på:

Den allra mest undflyende fluiden är sanningen.
Försöker jag fånga den, rinner den mellan mina fingrar
och förenar sig med ett förorenat hav.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-14 21:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra avslut
2012-05-15

    ej medlem längre
Stark ,proffsigt Catarina!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP