Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, bli mitt slut...

 

 

det lyser som fyrtornet

djupt inom mig

strategiskt placerat

drömmer om dig

 

kallar på räddning

med blinkande slag

på stigen jag vet

du tar varje dag

 

lever på hoppet

du stannar du ser

framför dina fötter

bönar och ber

 

kom plocka upp

mitt väntande hjärta

kom bli mitt slut

på en långvarig smärta

 

(e-12




Bunden vers (Rim) av Christian Eriksson
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-15 00:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Väldigt fint skrivet. Lycka till.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson