Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppstigande

Konvulsioner under ytan
brister sig igenom
flödar
från det himladrömda
driver ljus
från bärnstensgömma

Nerver rister
blöder ymnigt över golvet

kött och stjärnstoff

änglavingar




Fri vers av Myy VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Läser gärna denna underbara text

flara gånger ...
2012-11-30

  Ljusletaren
Wow så vackert!
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP