Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vara?


Du doppade din pensel
i alla våra färger
och målade våra minnen
avtäckta och osmyckade

Bland vernissagens stim
exponerades
våra största tavlor
som äkta och lyckade.





Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Du doppade din pensel
i alla våra färger
och målade våra minnen"

Ljuvliga rader.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP