Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Se mig, rör vid mig
rota gärna runt
gräv

Hör mig, nudda mig
slå mig gärna omkull
kräv

Hela världen snurrar

Du sa -Hej!




Fri vers av Gigi
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-01 12:37



Bookmark and Share


  Ann VIP
Gillar rytmen och ordvalen, störtskönt!
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi