Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It goes so fast, soon time has elapsed




att kyssa döden bort med din mun
i 190

men kanske vill du bort inte tillbaks
har du varit borta någon gång?

har du varit här hela tiden?
du som bor i mitt hjärta


jag har hört en del säga något om att växa ihop
som en realitet

istället för en poets romantiska saga


en dimma den kväll du sov
och var omöjlig att ha i närheten

bara för att du var så tjock och stor
i skallen och i din käft

men å andra sidan
är jag själv ett nöt

svår att knäcka


så vem har rätt
och vad i helvete spelar det för roll

när hjärtat talar och skriker omvartannat


Livet är kort!!!











Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-15 21:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Träffar rakt in "APPLÅD"
2012-05-16

    ej medlem längre
Din diktarröst skriker ut orden och dom träffar mitt i känslorna på oss som läser! Applåd!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP