Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gör den inte som jag säger!

Den gör inte som jag säger
Den gör inte som jag vill att den ska göra
Den trotsar mig
Den retar mig
Den förödmjukar mig
Den skämmer ut mig inför mina vänner

När jag vill att den ska vara mjuk
är den hård
När jag vill att den ska ta i
är den slapp

Jag trodde den skulle vara min förlängda arm
Min hjälp i stridens hetta
Mitt segervapen
Den lovade så mycket när vi möttes,
Den skulle vara,
Sträng - men ändå mjuk
stabil – men ändå följsam
Stadig – men ändå lätt att ändra på

Men nu kör den sitt eget race
Spelar sitt eget spel
Tar egna initiativ
Går på egna (nät)träffar

Varför gör den inte som jag säger!


JÄVLA TENNISRACKET!




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 21:38



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
oj voi ;-)
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP